Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Stassinopoulos > News > LUNAWOOD

LUNAWOOD

ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !

Στασινόπουλος Wood ExpertsLunawood: Μια νέα αποκλειστική συνεργασία

Η Μ.Σ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ (Στασινόπουλος Wood Experts) αναζητώντας διαρκώς τις βέλτιστες λύσεις που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος για τα προϊόντα Lunawood.

Η Φιλανδική εταιρεία Lunawood είναι πρωτοπόρος στη θερμική τροποποίηση του ξύλου και έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά Thermowood®. Το Thermowood είναι διαστατικά σταθερό, ανθεκτικό στη φθορά και χωρίς ρητίνη. Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι η θερμική αγωγιμότητα του Thermowood μειώνεται κατά περίπου 20-25% σε σύγκριση με το μη επεξεργασμένο ξύλο κωνοφόρων. Το Thermowood είναι ένα μη τοξικό φυσικό προϊόν που είναι εύκολο στην επεξεργασία του και στην τοποθέτηση. Η θερμική τροποποίηση του ξύλου έχει ως αποτέλεσμα ένα όμορφο καφέ τόνο, το οποίο, με την πάροδο του χρόνου, αποκτά ένα φυσικό ασημί-γκρι χρώμα,  αν το ξύλο αφεθεί χωρίς επεξεργασία περασμένο μόνο με UV- προστατευτικό λάδι ξύλου.

Η καινοτομία και η αειφορία παίζουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική της Lunawood. Η πρώτη ύλη της Lunawood προέρχεται από καλά διαχειριζόμενα και πιστοποιημένα σκανδιναβικά δάση και μετατρέπεται σε φυσικά προϊόντα Thermowood. Η πρόταση αξίας μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους τη σύνδεση μεταξύ αστικού περιβάλλοντος και φύσης.

“Lunawood – Αγάπη για το δάσος”

Το Lunawood Thermowood είναι μια εξαιρετική επιλογή για προσόψεις. Οι επενδύσεις και τα καλύμματα Thermowood είναι ανθεκτικά με αξιοσημείωτη σταθερότητα σε οποιοδήποτε κλίμα. Είναι επίσης ιδανικό για επένδυση και δάπεδο. Το Thermowood είναι ελαφρύ, εύκολο στην κοπή και εγκατάσταση και δεν υπάρχουν επιβλαβείς εκπομπές από το Lunawood που το καθιστούν καθαρό, ασφαλές και υγιεινό για εσωτερική χρήση.

Το Lunawood Thermowood αποτελεί επίσης την ιδανική επιλογή για καταστρώματα –decking με καθαρή και κομψή εμφάνιση χωρίς ορατές βίδες. Επιπλέον, είναι ένα ανθεκτικό και ασφαλές υλικό για πολλά είδη κήπων και εξωτερικών κατασκευών: για πέργκολες, διαχωριστικά τοιχώματα, αναρριχητικά φυτά και φράχτες. Παράλληλα με τα παραδοσιακά προϊόντα της Lunawood με λεία επιφάνεια και πλανίσματα, διαθέτει και εξαιρετικό φινίρισμα επιφανειών –premium surface finishing. Οι λεπτές πριονισμένες, λεπτές τραχιές και βουρτσισμένες επιφάνειες προσθέτουν τις επιλογές μιας πιο φυσικής και ζωντανής αίσθησης για τα προφίλ Lunawood Thermowood.

About the author

Leave a Reply

en_USEnglish