Συνεργάτες

Stassinopoulos > Συνεργάτες

Συνεργασίες

Στην Στασινόπουλος Wood Experts είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις αποκλειστικές συνεργασίες μας! Με κεντρικό μας στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας, και με συνεχή επαφή με τις τάσεις της αγοράς και του σύγχρονου design, με χαρά παρουσιάζουμε στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της Lunawood, της Coswick, της Tilo και της Oneskin Inspiring Panels!

Lunawood

Η φινλανδική Lunawood οραματίστηκε έναν τύπο ξύλου που να διατηρεί σταθερές τις ιδιότητες και συμπεριφορά του: το Lunawood Thermowood χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε όλες τις θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες!

Oneskin

Οι λακαρισμένες επιφάνειες της Oneskin ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική και ποιότητά τους, και ανοίγουν νέες δυνατότητες στους χώρους του design, του επίπλου, της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής.

Lunawood Thermowood Cladding Portugal

Coswick

H ευρεία γκάμα των προϊόντων της Coswick περιλαμβάνει προκατασκευασμένα ξύλινα πατώματα, επενδύσεις τοίχων και οροφών, ακουστικά πάνελς κ.α., που διανέμονται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο!

Tilo

H Tilo φτιάχνει δάπεδα, όπως λέει και το slogan της: με εγκαταστάσεις δίπλα στο δάσος, στο Lohnsburg της Αυστρίας, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση δίνει ιδιαίτερη σημασία στη βιωσιμότητα και το σεβασμό των φυσικών πόρων.

Coswick Floor American Walnut
Καλέστε μας
801.1182.900
211.182.9851
elΕλληνικά