Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)

Ταινίες περιθωρίων – Pvc

Stassinopoulos > Ταινίες Περιθωρίων - PVC > Ταινίες περιθωρίων – Pvc

Περιθώρια ABS REHAU

Ποικιλία με design

Οι ταινίες περιθωρίων της κολεξιόν εξπρές δίνουν την δυνατότητα πραγματοποίησης δημιουργικών ιδεών και ειδικών απαιτήσεων. Η ποικιλία προϊόντων καθώς και το ευρύ φάσμα χρωμάτων και ντεκόρ εξελίσσεται συνέχεια μέσα από καινοτομίες και προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς. Η πολύπλευρη κολεξιόν έχει προσαρμοστεί στον τρέχον σχεδιασμό πλακιδίων και λαμινάτ.

Premium Selection για υψηλές απαιτήσεις
Ενα χαίλαιτ του προγράμματος αποτελούν οι φωτοδιαπερατές ταινίες RAUKANTEX lite, οι οποίες επιπλέον της κανονικής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον οπίσθιο φωτισμό για βιβλιοθήκες, πάγκους εργασίας, Korpusse ή ώς εφαρμογή για ντουλάπες . Με τον κρυφό φωτισμό οι ταινίες δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Υψηλότατες απαιτήσεις θέτουν και οι γυαλιστερές ταινίες καθρεπτισμού της σειράς RAUKANTEX mirror gloss. Με την εξαιρετική όψη υψηλής γυαλάδας και την ήρεμη επιφάνεια τους είναι κατάλληλες για την πολυτελή κατασκευή, και την διαμόρφωση επαγγελματκών χώρων αλλά και κατοικιών.

Καινοτόμος τεχνολογία Laser
Η χρήση της συγκόλλησης με λέιζερ δίνει την δυνατότητα να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου κόλλα κατά την κατασκευή και να υλοποιηθεί μια απόλυτος σταθερή μόνιμη κόλληση ταινίας και πλάκας χωρίς αρμούς. Δημιουργείται μια αψεγάδιαστη όψη μονοκόμματου χυτού, που δίνει την εντύπωση ενός ακριβού υλικού και έτσι αναβαθμίζει την εικόνα του επίπλου ή της επιφάνειας εργασίας.

Καλέστε μας
801.1182.900
211.182.9851
elΕλληνικά