Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Stassinopoulos > Χωρίς κατηγορία > ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία Μ.Σ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της ξυλείας με επιτυχία από το 1924 μέχρι και σήμερα. Ιδρύθηκε το 1924 από το Μιχάλη Στασινόπουλο, με αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και κατεργασία προιόντων ξυλείας και συναφών υλικών. Το 1965 ο Ηλίας και ο Σαράντος Στασινόπουλος, η δεύτερη γενιά, σταδιακά προσχώρησαν στην εταιρεία, τη διοίκηση της οποίας έχουν μέχρι και σήμερα.

Από το έτος 2000 η Μ.Σ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναθεώρησε τη στρατηγική της και ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός πληρέστερου δικτύου  συνεργατών και ξυλεμπορικών καταστημάτων. Η εταιρία αναδιοργανώθηκε επιτυχώς και απέκτησε σταδιακά ένα πλούσιο πελατολόγιο μαραγκών, ξυλουρών, επιπλοποιών, τεχνικών εταιρειών, οικοδομών, εργολάβων, κατασκευαστών, μηχανικών- αρχιτεκτόνων και άλλων επαγγελματιών του χώρου.

Wood, Chopped, Cut, Year Rings, Pattern, Texture

Η εταιρεία σήμερα απαρτίζεται από μια νέα, δυναμική και οργανωμένη ομάδα έμπειρων και υπεύθυνων στελεχών, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Διαθέτει υπαίθριες αποθήκες ? στρεμμάτων, στεγασμένους χώρους Χm2 & εκθεσιακούς χώρους Χm2. Τα προϊόντα της διανέμονται σε όλη την Ελλάδα, απευθείας από την εταιρία αλλά και μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

Η Μ.Σ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ συνεργάζεται με τους καλύτερους ξένους οίκους ανά τον κόσμο, όπου εισάγει προϊόντα ξυλείας και τα διαμορφώνει ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών της. Τόσο η μεγάλη ποικιλία και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, όσο οι ανταγωνιστικές τιμές και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις που παρέχουμε, συντελούν στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Βασικός μας στόχος παραμένει η διατήρηση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά σας δεδομένα.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στις εγκαταστάσεις μας στην Παλλήνη και Μενίδι Αττικής, για να περιηγηθείτε στον κόσμο του ξύλου. Στην έκθεσή μας μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προιόντων και των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

 

 

About the author

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Works

White Pine

Πρόσφατα σχόλια

    Καλέστε μας
    801.1182.900
    211.182.9851
    elΕλληνικά