Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)

Lunawood

Lunawood

H εταιρεία Lunawood, με έδρα τη Φινλανδία, έχει ως όραμα τη σύνδεση μεταξύ φύσης και αστικής ζωής.

Το κεντρικό της προϊόν, Lunawood Thermowood, είναι στην ουσία φυσικό ξύλο προερχόμενο από τα σκανδιναβικά δάση: με την κατάλληλη θερμική τροποποίηση, και χωρίς καθόλου πρόσθετη χρήση χημικών, το τελικό προϊόν αποκτά σταθερές διαστάσεις και συμπεριφορά σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τα προϊόντα της Lunawood χρησιμοποιούνται σε επενδύσεις όψεων, σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και σε διαμορφώσεις τοπίου, σε όλες τις θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες!

ThermoWood®

Το Lunawood Thermowood επιτρέπει την καινοτόμο και μακροχρόνια χρήση του ξύλου σε όλες τις διακοσμητικές επιφάνειες. Είναι περισσότερο γνωστό για τη σταθερότητα των διαστάσεων, την ανθεκτικότητα και τη βιώσιμη φύση του. Το Lunawood δεν απαιτεί επιφανειακές επεξεργασίες, γεγονός που το καθιστά οικολογική επιλογή σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του. όπου και αν χρησιμοποιείται το Lunawood προσφέρει σκανδιναβική πολυτέλεια και μια φυσική αίσθηση στο χώρο.

Τα προϊόντα Lunawood Thermowood επεξεργάζονται και τροποποιούνται θερμικά χρησιμοποιώντας φυσικές μεθόδους μόνο με θερμότητα και ατμό, δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά. Οι πρώτες ύλες, το σκανδιναβικό πεύκο και η ερυθρελάτη προέρχονται από καλά διαχειριζόμενα, ανανεώσιμα σκανδιναβικά δάση.

Χρησιμοποιείται μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ελεγμένη διαδικασία θερμικής τροποποίησης σε συνδυασμό με μια διαδικασία αυστηρού ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλιστεί μεγάλος κύκλος ζωής του Lunawood. Τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Φινλανδία με περισσότερα από 20 χρόνια ισχυρού επαγγελματισμού.

Η Lunawood προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προφίλ ραμποτέ και αυλακωτά για επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων, καδρόνια για διακοσμητικές ξύλινες κατασκευές και επιφάνειες και σανίδες deck με κρυφό σύστημα στερέωσης.

Προσόψεις
Το Lunawood ThermoWood® είναι ένα εξαιρετικό υλικό για προσόψεις, χάρη στην αξιοσημείωτη σταθερότητα διαστάσεων, την αντοχή στις καιρικές συνθήκες, την ανθεκτικότητα και την όμορφη εμφάνιση. Η Lunawood δεν απαιτεί απαραίτητα επιφανειακή επεξεργασία ακόμη και στο πιο δύσκολο κλίμα, γεγονός που το καθιστά μια πραγματικά βιώσιμη επιλογή καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του. Αρκετά προϊόντα επένδυσης Lunawood διατίθενται επίσης με υψηλής ποιότητας πυροπροστασία.

Εσωτερικοί χώροι
Το φυσικό Lunawood Thermowood φέρνει μια πινελιά σκανδιναβικής φύσης σε έναν αστικό χώρο. Η ομορφιά του Lunawood Thermowood έγκειται στην ατέλεια καθώς οι κόμποι, οι μικρές ρωγμές και το ομοιόμορφο χρώμα δημιουργούν μια πραγματικά εντυπωσιακή, ρουστίκ και φυσική εμφάνιση. Το καλύτερο από όλα, το Lunawood Thermowood είναι ένα καθαρό οργανικό υλικό που παράγεται χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές μεθόδους – θερμότητα και ατμό – χωρίς χημικά. Είναι ένα υλικό χωρίς ρητίνη, καθώς η ρητίνη αφαιρείται από το ξύλο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θερμικής τροποποίησης. Έτσι, το Lunawood είναι ένα βέλτιστο εσωτερικό υλικό από πολλές απόψεις – ακόμη και για σάουνες και σπα. Το Lunawood είναι επίσης μια ασφαλής λύση για άτομα επιρρεπή σε αντιδράσεις που σχετίζονται με το ξύλο.

Διαμορφώσεις τοπίου
Η Lunawood ανεβάζει τον πήχη σε ό,τι αφορά τα καλαίσθητα έργα. Η φυσική του εμφάνιση και αίσθηση συνδυάζεται με εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα διαστάσεων, ακόμη και στις πιο δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες. Το Lunawood Thermowood είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για καταστρώματα και διάφορες εξωτερικές κατασκευές όπως ηλιακές αποχρώσεις, πέργκολες, διαχωριστικούς τοίχους και περιφράξεις. Λόγω της σύνθεσης χωρίς τοξικές ουσίες, το Lunawood είναι ασφαλές στη χρήση και η ελαφρότητα καθιστά το ξύλο εύκολο στο χειρισμό. Η λεία επιφάνεια και η φυσική εμφάνιση του Lunawood ξεχωρίζει από άλλα ξύλινα υλικά.

Reconnecting nature with urban life
Θερμική τροποποίηση

Η διαδικασία θερμικής τροποποίησης δίνει στο Lunawood ένα χαρακτηριστικό καφέ χρωματισμό και μια φυσική αντοχή στις καιρικές συνθήκες για όλες τις κλιματικές συνθήκες χωρίς επιβλαβή χημικά. Ωστόσο, το καφέ χρώμα θα αρχίσει να ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου λόγω της επίδρασης των καιρικών συνθηκών. Όπως συμβαίνει, το ξύλο θα αρχίσει να γκριζάρει σταδιακά. Το χρώμα μπορεί να ποικίλλει από ασημί πλατίνα έως πιο ανοιχτό ρουστίκ τόνο ανάλογα με την κατασκευή και τις κλιματικές συνθήκες στις οποίες έχει εκτεθεί.

Η θερμική τροποποίηση από μόνη της δίνει την ελευθερία να μην κάνετε ξεχωριστή επεξεργασία επιφάνειας ή συντήρηση για το ξύλο. Αυτός ο κανόνας ισχύει όταν η εγκατάσταση γίνει σωστά, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες εγκατάστασης.

en_USEnglish