Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)

Δάπεδα / Floors

Stassinopoulos > Δάπεδα > Δάπεδα / Floors

Laminate: Τα πατώματα laminate είναι μια πολύ διαδεδομένη επιλογή ως υλικό ανακαίνισης και κατασκευής πατωμάτων. Διαθέτοντας ως βάση τους το MDF και καθώς παρουσιάζουν μεγάλη ευκολία στην τοποθέτηση, αποτελούν μια οικονομική λύση. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ένα πολύ ανθεκτικό υλικό στη φθορά, το ξεθώριασμα και τους λεκέδες, ενώ επιπλέον δεν απαιτεί συντήρηση. Ανάλογα με τη χρήση που προορίζονται , τα πατώματα laminate διαφέρουν στην σκληρότητα και στην ανθεκτικότητα της επιφάνειας τους.

Προγυαλισμένα Ημιμασίφ: Φυσικό και ζωντανό υλικό,το προλουστραρισμένο-προγυαλισμένο δάπεδο αποπνέει αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο. Οι ίνες του απορροφούν την υγρασία χαρίζοντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ενώ η επεξεργασία που έχει υποστεί, αλλά και οι βαφές το προστατεύουν στο πέρασμα του χρόνου. Το προλουστραρισμένο-προγυαλισμένο δάπεδο (οι σανίδες έχουν προβερνικωθεί) τοποθετείται εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον είναι φιλικό προς το περιβάλλον επειδή το μειωμένο πάχος του απαιτεί λιγότερη κατανάλωση ξυλείας έως και 40%.

Μασίφ: Τα μασίφ πατώματα προέρχονται από επιλεγμένη μασίφ ξυλεία – ευρωπαϊκή, αμερικάνικη και τροπική- υψηλής ποιότητας, με ξεχωριστή υφή και προσεγμένη ξήρανση. Η μεγάλη γκάμα ξύλων που χρησιμοποιούνται, καλύπτει κάθε κατασκευαστική και αισθητική απαίτηση. Το 50% των σανίδων που τοποθετούνται σήμερα είναι κολλητές. Παρέχουν πολύ καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση, μεγάλη σταθερότητα στην εναλλαγή των καιρικών συνθηκών, μεγάλη διάρκεια ζωής, μοναδική αίσθηση, καθώς επίσης δυνατότητα επένδυσης σκάλας για απόλυτη ομοιομορφία.

Deck: Τα ξύλινα πατώματα-δάπεδα deck εξωτερικού χώρου χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία για την επένδυση επίπεδων επιφανειών εκτεθειμένων στις συνθήκες του περιβάλλοντος όπως πισίνες, κήπους, σκάλες, χώρους πάρκων. Χρησιμοποιούνται επίσης, σε υγρά περιβάλλοντα εσωτερικών χώρων, όπως λουτρά, κουζίνες, σάουνες κ.α. Κατασκευάζονται από ανθεκτική στις καιρικές μεταβολές ξυλεία, όπως Bangkirai , Iroko , Teak , Massaranduba, Ipe , Tali , Merbau , Πεύκο από εγκάρδιο ξύλο και έχει το κλασικό παραλληλεπίπεδο σχήμα.

Καλέστε μας
801.1182.900
211.182.9851
elΕλληνικά