Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Stassinopoulos > News > COSWICK

COSWICK

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !

Στασινόπουλος Wood Experts – Coswick

Τα ξύλινα δάπεδα Coswick, γνωστά για την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική τους διατίθενται πλέον αποκλειστικά από την Στασινόπουλος Wood Experts και προσφέρουν μια ιδιαίτερα πλούσια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων, χρωμάτων και ξύλων που καλύπτουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες και υψηλές απαιτήσεις.

Η καναδική εταιρεία που είναι εγκατεστημένη στη Λευκορωσία, δραστηριοποείται από το 1995 και είναι συνυφασμένη με την κορυφαία ποιότητα και υπεροχή των δαπέδων. Ξεκινώντας από την επεξεργασία ακατέργαστης ξυλείας και καταλήγοντας στην παράδοση τελικών προϊόντων, εργοστασιακά έτοιμων προς εγκατάσταση, η υπερσύγχρονη διαδικασία παραγωγής της Coswick διατηρεί υψηλά επίπεδα ποιότητας και τεχνολογικής υπεροχής και εξασφαλίζει συνολικά την απόλυτη ποιότητα στα τελικά της προϊόντα.

Η coswick προσφέρει προγυαλισμένα ημιμασίφ δάπεδα , mosaic δάπεδα , sports flooring, decorative wall wood panels, & acoustic wood panels

Τα προγυαλισμένα ημιμασίφ δάπεδα της Coswick προσδίδουν είτε σε χώρους κατοικιών είτε σε δημόσιους χώρους που τοποθετούνται, ένα αρμονικό αποτέλεσμα, παρέχοντας τη δυνατότητα της επιλογής ανάμεσα σε μια αληθινά πλούσια γκάμα χρωμάτων. Έτσι, μπορεί κανείς να επιλέξει μια από τις σειρές (Classic, Signature, Brushed & Oiled, Country, Heritage, Arts & Crafts και Wide Plank Flooring) που διαθέτουν πλούσιο χρωματολόγιο σε πληθώρα διαστάσεων και επιλογή ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς τύπους ένωσης( T&G Engineered Flooring και Single Strip Flooring CosLoc 5G) και μοναδικό φινίρισμα (CosNanoTech+ , Silk Oil, Hardwax-Oil, Eco-Friendly Oil).

Mosaic Floors
Οι σειρές του μωσαϊκού ξύλινου δαπέδου Coswick, μπορεί κανείς με ευκολία να ισχυριστεί οτι αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας που καλούνται να επιδείξουν οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων για να καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά και εκλεπτυσμένα γούστα. Έτσι, η επιλογή δαπέδου από τις σειρές Chevron, Chevron CosLoc, Herringbone, Mosaic Floors, Parquentry και Uniblock Flooring οδηγεί αδιαμφισβήτητα σε ένα υψηλής ποιότητας και αισθητικής αποτέλεσμα που απογειώνει την αρχιτεκτονική οποιουδήποτε χώρου, επαγγελματικού ή μη.

https://www.coswick.com/

About the author

Leave a Reply

Καλέστε μας
801.1182.900
211.182.9851
elΕλληνικά