Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Γραμμή Προσφορών / Παραγγελιών: 801.1182.900 (από σταθερό) 211.1182. 9851 (από κινητό)
Stassinopoulos > News > ONESKIN
Oneskin

ONESKIN

ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !

Στασινόπουλος Wood ExpertsOneskin

Τα  μοναδικά πάνελ Oneskin, γνωστά για την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική τους διατίθενται πλέον από τη Στασινόπουλος Wood Experts και προσφέρουν νέες δυνατότητες στη βιομηχανία επίπλων, εσωτερικές διακοσμήσεις, επενδύσεις και άλλους αρχιτεκτονικούς σκοπούς, που καλύπτουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες και υψηλές απαιτήσεις. Η Oneskin Inspiring Panels, μέλος της Desfo Group, βρίσκεται στο Πόρτο της Πορτογαλίας, με το εργοστάσιο να διαθέτει υψηλής απόδοσης γραμμή παραγωγής για λακάρισμα και άλλες μοναδικές τεχνικές επεξεργασίας σανίδων και πάνελ. Τα πάνελ Oneskin διατίθενται στα εξής φινιρίσματα που έχει σε αποκλειστικότητα:

High Gloss

Οι επιφάνειες υψηλής λάμψης έχουν κερδίσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά, αυξάνοντας τη σπουδαιότητά τους σε διαφορετικούς τομείς και σημεία εφαρμογής. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα είναι η ποικιλία των επιλογών και η ευελιξία να ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις και τις απαιτήσεις των πελατών, εισάγοντας νέες διακοσμήσεις κι ειδικές κατασκευές για εξειδικευμένα project. Τα πάνελ της Oneskin χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα στην όψη, εφέ καθρέφτη και βάθους καθώς και ομοιογενή εφαρμογή λάκας. Μερικά από τα έξτρα χαρακτηριστικά τους είναι οι μοναδικές μηχανικές και φυσικές ιδιότητες (αντοχή στις γρατζουνιές, αντοχή στην πρόσφυση και στην τριβή, σταθερότητα χρώματος και αντοχή στο φως). Τα προϊόντα έχουν υψηλή αντοχή σε χημικά προϊόντα και ουσίες αλλά και σε ακραίες συνθήκες (ξηρή και υγρή θερμότητα, ατμός και εναλλαγές ζεστού-κρύου).

 

Super Smooth Touch Matte

Μία από τις τελευταίες τάσεις στο design είναι οι εξαιρετικά ματ επιφάνειες με επίπεδο λάμψης < 5 GU. Αυτό είναι τάση ακόμα και στην βιομηχανία του αυτοκινήτου, μιας και τα premium αυτοκίνητα έχουν πλέον, ματ φινίρισμα. Η Oneskin, μπορεί να προμηθεύσει την αγορά του επίπλου και της εσωτερικής διακόσμησης με τις τελευταίας τεχνολογίας ματ επιφάνειες. Όντας η πλέον καινοτόμα εταιρεία, η Oneskin χρησιμοποιεί μοναδική τεχνολογία παραγωγής για σούπερ ματ επιφάνειες, λακαρισμένες με βερνίκια ειδικής παραγωγής και επεξεργασμένα με μοναδικές φυσικές και χημικές διεργασίες. Τα προϊόντα της συνδυάζουν φυσικά και μηχανικά χαρακτηριστικά που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα προϊόν:  αίσθηση ευχάριστη,  φυσική και παράλληλα ανθεκτική σε γρατζουνιές,  τριβή και απαλλαγμένη από δαχτυλιές ενοχλητικές θαμπάδες. Τα πάνελ Soft Touch Super Matte, διατηρούν την αντοχή τους στα διάφορα χημικά προϊόντα και ουσίες, καθώς και σε ακραίες συνθήκες (ξηρή και υγρή θερμότητα, ατμός και εναλλαγές ζεστού-κρύου).

Τα πάνελ Oneskin προορίζονται να εμπνεύσουν τη δημιουργία μοναδικών λύσεων σε έπιπλα και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Τα μοναδικά τους φινιρίσματα “high gloss” και “soft touch super matte”, σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα βασικών χρωμάτων και ειδικά μεταλλικά χρώματα καθώς και αφηρημένα, πέτρινα και ξύλινα φινιρίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν οποιοδήποτε στυλ ή τάση όπως επιθυμούν οι πελάτες μας, είτε πρόκειται για μια μοντέρνα κουζίνα, ένα vintage υπνοδωμάτιο, έναν βιομηχανικό χώρο γραφείου ή ένα πολυτελές λόμπι ξενοδοχείου.

About the author

Leave a Reply

Καλέστε μας
801.1182.900
211.182.9851
elΕλληνικά